hits

Call Of Duty World War 2 | Sledgehammer Games

Call Of Duty : World War 2 er et fantastiskt spill, når vi tenker på grafikk, mekanikk og generelt hvordan spillet oppfører seg, runner og sammenligner seg mot andre spill. Som I alle andre Call Of Duty spill har du singleplayer og multiplayer, de aller, aller fleste kjøper spillet for å spille mest multiplayer, men mange kjøper det for å gjennomføre singleplayer storien, som i dette spillet er veldig spesielt fordi de bruker ekte hendelser siden det er om 2. Verdenskrig. World War 2 ble utgitt 3. November i år av Activision, som har publisert alle Call Of Duty spillene, men ble laget av Sledeghammer games. Jeg personlig syntes spillene som Treyarch har laget er de beste men mange andre mener SHG, og Infinity Ward

Mange hadde lyst på et "boots on the ground" Call Of Duty, med dette mener vi at vi har lyst til å ha et Call Of Duty uten jet-packs og lignende. Mange trodde også at dette spillet skulle være et steg i riktig retning for Call Of Duty og de tok delvis riktig, men det ble ikke noe veldig sukkses. Activison satte sin lit til at Sledgehammer Games, etter deres forrige nederlag som var Call Of Duty : Advanced Warfare som gikk helt galt på grunn av at de gikk enda lenger ut med fremtids ideen mens folk egentlig har lite fornøyd med det som var akkurat nå men godtok det, men ikke noe mer jet-packs og laser-våpen.

 En dag etter release hadde Call Of Duty : Black Ops 2 tjent 500,000,000$ mens World War 2 tjente 500,000,000$ på tre dager. Dette kan enten bety at folk nølte meg å kjøpe spillet eller  at folk har mistet tilliten til at bra Call Of Duty spill fortsatt blir laget. Jeg personlig syntes Black Ops 2 var det beste Call Of Duty spillet noensinne og jeg tror majoriteten av spillerne er enig med meg fordi etter Black Ops 2 kom : Ghosts, Advanced Warfare, Black Ops 3, Infinite Warfare og så World War 2. Selv når Black Ops 3 kom ut var det fortsatt nesten like mange spillere på Black Ops 2, men jeg syntes også Black Ops 3 er helt OK, men ikke noe spill jeg ville satt på toppen av lista mi over de beste spillene jeg har spillt.

 

Spillet er veldig annerledes enn andre Call Of Duty, det har litt annerledes classes, de bruker noe som heter divisions du kan velge mellom : Infantry, Airborne, Mountain og Expiditionary. Alle divisionene har forskjellige funskjoner og ting som gjør den unik. For eksempel Mountain er som regel snipers, og da kan du ikke bli sett på radaren eller bli sett av UAV, som egentlig skal vise hele motstander laget på radaren, men på Airborne, løper du fortere, hopper over ting fortere og du kan ha på silencer på våpenet ditt, denne divisionen er den jeg liker best.

 Man har også det nye "social space'et" som heter HQ eller Headquarters, der kan du gå rundt å møte andre, skyte på shooting range, og ta imot "Orders" som det heter. Denne plassen er egentlig plassert på Omaha Beach i Normandy. Dette er f.eks at du skal få 100 Headshots på 24 timer så får du en rewards, dette er som regel XP eller supply drop. I Call Of Duty bruker du XP til å komme i høyere level og når du komer i 55 kan du prestige og begynne på level 1 igjen men med nytt ikon og noen rewards. Når du kommer i Prestige 10 kan du komme helt til level 1000 og det er som regel mange som prøver å være den første til å nå dette, samt Prestige 10. Akkurat nå er det DooM Clan som er nærmest og har spillt non-stop med shift helt siden 3. November, de er nå Prestige 10 Level 700, mens jeg som spiller de normalt mye er Prestige 3.

I supply drops kan du egentlig bare få cosmetics til våpen og personen din. Som sagt kan du få disse fra Orders eller du kan kjøpe supply drops som noen gjør, blant annet meg fordi jeg er dum. Man burde ikke bruke penger på ting som bare ser annerledes ut, men det kan være kult noen ganger, og jeg har gått i fella flere ganger fordi jeg har brukt MYE penger på skin til CS:GO, opp i gjennom årene snakker vi kanskje om flere tusen totalt, men tilbake til spillet.

"Dolphin Dive" har kommet tilbake, vi så denne mechanicen sist i Black Ops 1 og Black Ops 2. De har tatt bort "sliding" som var i Ghosts, Advanced Warfare og Infinite Warfare og Black Ops 3. Noe annet som ikke har kommet tilbake, men som veldig mange har hatt lyst til å få, akkurat som Dolphin dive, var POTG. De kaller det "Bronze Star for heroic service" men det er egentlig bare den personen som har fått det beste "playet" i gamet. POTG betyr Play Of The Game. Man for som regel denne om man for eksempel får 4-5man spraydown. Når du er i et game, er du enten på Allies, eller Axis. De på Axis laget er som regel Wehrmacht og ikke Waffen SS som mange skulle trodd.

Grunnen til dette svarte Glen Schofield på. " The big distinction that Germans still make today is that between the German military and the Nazis. We made sure we made that distinction in the game, that the Germans were doing their duty". De bruker heller ikke det vanlige symbolet som blir forbundet med Hitler og hans arme, "Swastika" men heller et svart kors over rød bakgrunn.

 

I World War 2 har man fått tilbake den gamemoden som kanskje representerer Call Of Duty aller best. Nazi Zombies. Dette har vært i nesten alle Call Of Duty spill men ikke de aller siste spillene etter Black Ops 2. Da hadde man robot zombier, noe jeg er svært lite fan av. Jeg spiller som regel ikke Zombies men jeg kjenner mange som gjør det og de sier at det føles akkurat som gamle-dager Zombies.

 Alt i alt synes jeg dette spillet er et veldig bra comeback for Call Of Duty og om de fortsetter i denne retningen kan de få det veldig bra til. Jeg gir spillet et terningkast 5, fordi spillet ga meg nesten alt jeg hadde håpet på og mer, men etter release og nesten helt til rundt 20. November var serverne veldig dårlige og det var uendelig mange bugs, noe de brude gjort før release og kanskje utsatt spillet sånn som Rockstar Games gjorde med Read Dead Redemption 2, som skulle komme denne høsten men ble utsatt til våren fordi de har lyst til  å fin pusse spillet.

Skrevet Av Mathias.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Arti Og Gutta

Arti Og Gutta

15, Skien

Hei! Vi er 6 gutter fra Skien som har en blogg, i forbindelse med et skoleprosjekt.

Kategorier

Arkiv